Ter ere van ons 30 jarig jubileum scheen het hele weekend de zon en had het Chapter in Amersfoort een 2 daags seminar georganiseerd. Dit vond direct na het seminar van het EOTA plaats zodat we allen van Ms. Hozuki OYAMADA haar expertise konden genieten.
Op dag één werd er een bijzonder feestelijke Mawaru-Katachi gemaakt, namelijk in 5 champagneglazen. Dit geeft het arrangement meer vrijheid en het ziet er ook feestelijk uit.




Hieronder volgen een aantal foto’s gemaakt tijdens dag één van het seminar.












Na de verrukkelijke lunch en genieten in het heerlijke zonnetje was iedereen gereed voor de tweede helft van de dag. Als tweede schikking werd er een Heika Chokuritsu-Kei gemaakt. Hieronder volgen een aantal foto’s van de schikking van de docent.




De tweede dag van het seminar werd weer fris begonnen met een mooie Moribana. Je mocht zelf kiezen voor een Chokuritsu-Kei of een Keisha-Kei. Groep A had een extra materiaal, namelijk Limonium.







Na de prachtige Moribana’s was het tijd om te lunchen en daarna mochten we om de lunch wat te verteren, perentakken uitzoeken voor het volgende en tevens laatste arrangement.












Nadat iedereen de toch wel lastige Freestyle met succes had afgerond kreeg de docent nog een klein presentje, klein en licht genoeg om naar Japan mee te nemen. Wat hebben we ontzettend genoten van deze twee prachtige dagen en uiteraard ook heel veel geleerd. We hopen nog veel van deze seminars te mogen organiseren. Hartelijk dank voor jullie komst en bijdrage alles aan kant te houden.
